Whirlpool WTV4597NFCIX 6th Sense, frigider foarte mare, dar şi performant

Alegerea de a cumpăra un frigider sau o combină frigorifică este una importantă, însă acum cele două tipuri de aparate frigorifice par să se suprapună mai mult ca niciodată. Mai exact, există pe piaţă frigidere atât de mari, încât reuşesc să depăşească orice combină. Iar un astfel de exemplu este Whirlpool WTV4597NFCIX 6th Sense, un model cu adevărat imens, dar şi destul de performant.

Design şi compartimentare

Probabil că cei mai mulţi cititori cunosc diferenţa dintre un frigider şi o combină. Frigiderele au congelatorul situat în partea de sus şi de regulă acesta este mai mic. La modelul de faţă însă, nu se poate pune problema de aşa ceva, întrucât congelatorul este mai mare decât la multe combine. În exterior lucrurile se prezintă de asemenea bine, aparatul având carcasa din inox şi un afişaj LCD (şi panou de control) pe mânerul de sus. Aşadar, un design premium pentru un frigider nu atât de înalt pe cât lăsa să se creadă volumul său (are doar 1.88 m).

Whirlpool WTV4597NFCIX 6th Sense interior

În schimb, el este un produs destul de lat, asta pentru a putea să ofere totuşi o capacitate de 450 l. Frigiderul are 341 l, fiind cu adevărat unul mare. Este împărţit prin patru rafturi de sticlă, are şi compartimente pentru legume şi fructe, suport pentru sticle şi încă trei răftuleţe pe uşă, dintre care unul este special pentru ouă.

Congelatorul este de 109 l şi dacă ne gândim că aparţine totuşi unui frigider, este clar că este mare. Acesta are 3 compartimente (unul pentru congelare rapidă) şi un aparat pentru gheaţă, în timp ce capacitatea lui de răcire este de 12 kw/zi, ceea ce este foarte mult.

Whirlpool WTV4597NFCIX 6th Sense exterior

Funcţii şi tehnologii

Şi din acest punct de vedere aparatul se respectă. Congelatorul este unul No Frost şi are un sistem de dezgheţare automat, deci nu trebuie să depui niciun efort în privinţa lui. Pe de altă parte, frigiderul este unul obişnuit, cu sistem semi-automat de dezgheţare, dar efortul depus pentru a face acest lucru este minim.

În rest, sistemul Al şaselea simţ este prezent şi el, la fel şi un filtru anti bacterian sau sistemele de super răcire şi super congelare. Acesta este un frigider cu tot ceea ce îi trebuie, în ciuda micilor lipsuri. Clasa energetică este de asemenea doar decentă. Aceasta fiind A+, aparatul nu va consuma exagerat de mult pentru mărimea sa, dar la 386 kw/an se putea şi mai bine. La fel, nivelul de zgomot de 42 db nu este cel mai scăzut.

Concluzii

Pentru cineva care caută un aparat frigorific mare, Whirlpool WTV4597NFCIX 6th Sense este perfect pentru că nu există nicio diferenţă între el şi o combină. Este şi unul destul de modern iar raportul dintre preţ şi calitate este unul corect, pentru că ceea ce oferă acest frigider este în mod cert superior la ceea ce nu îi iese atât de bine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.