Whirlpool BSNF 8422 OX review- ieftina sau scumpa?

Unele combine frigorifice sunt foarte bune, altele doar decente, dar în general cele care provin de la Whirlpool se clasează în jumătatea de sus în ceea ce priveşte calitatea.

Whirlpool BSNF 8422 OX este şi ea tot acolo, chiar dacă mai există şi unele aspecte care pot să dezamăgească. Per total, vorbim totuși de o combină frigorifică ceva mai interesantă, perfectă pentru cei care vor electrocasnice mai bune.

Design și spațiu interior

Modelul despre care vorbim acum are un exterior de tip inox cu efect anti amprentă, ceea ce îi oferă un aspect premium. Culoarea combinei se potrivește foarte bine cu mobilierul modern de culoare închisă.

Cumva, combina are un design clasic, nu foarte strident, dar în același timp arată că este un produs din clasa premium.

Panoul de control este de tip digital și este amplasat în marginea de jos a ușii combinei frigorifice. Este o poziție ergonomică iar modificarea temperaturii și a celorlalte setări se face destul de ușor.

Ușile sunt reversibile, deci le poți muta cum îți este ție mai facil.

Whirlpool BSNF 8422 OX interior

De îndată ce deschizi ușa frigiderului îţi dai seama că nivelul de calitate al modelului este unul ridicat.  Acesta ajunge la 222 l şi este compartimentat decent, cu tot ceea ce îi trebuie.

Mai exact, are patru rafturi din sticlă, compartiment pentru legume şi fructe, dar şi trei rafturi pe uşă.

Sertarul de legume este făcut dintr-un plastic rezistent ce pare să fie foarte durabil, la fel ca restul componentelor de plastic din această combină frigorifică.

Congelatorul, deşi este mai micuţ, oferă destul de mult spaţiu. Mai exact, 98 l împărţiţi în trei sectoare. Capacitatea de congelare este de 4 kg/zi, una decentă.

Whirlpool BSNF 8422 OX exterior

Funcţii şi tehnologii

Din acest punct de vedere combina chiar nu are nicio problemă.

Sistemul de răcire este unul din categoria No Frost, adică nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la depunerile de gheață. Ce este mai important – acest model are integrată o tehnologie no frost superioară denumită de cei de la Whirlpool ca Supreme No Frost.

Față de alte modele care au un singur circuit de răcire pentru congelator și frigider, Whirlpool BSNF 8422 OX are două circuite separate, câte unul pentru fiecare compartiment. Pentru tine asta înseamnă – răcire mai rapidă, eficiență mai mare și nu se vor mai amesteca mirosurile cum se întâmplă uneori la cele cu un singur circuit de răcire.

Spre deosebire de alte modele, Whirlpool 8422 OX vine cu tehnologia al 6 lea simț care ajută la controlul umidității din frigider. Ai auzit probabil că frigiderele no frost accelerează cumva uscarea alimentelor, fructelor și legumelor.

Senzorul de umiditate din această combină frigorifică este de mare folos reușind să sporească durata de păstrare a alimentelor asigurând o umiditate optimă.

Clasa energetică este şi ea una superioară, mai exact A++. Aceasta şi capacitatea medie asigură un consum redus, de doar 244 w/an, unul care face diferenţa.

Din păcate, când vine vorba despre zgomot, la 42 db, combina poate să pară mai zgomotoasă ca altele. Unele din cele mai silențioase frigorifice reușesc să ofere un nivel de zgomot de doar 38 db, dar acest model are un nivel de zgomot pe care îl regăsim chiar și pe modelele Arctic care sunt cumva dintr-o clasă inferioară.

Concluzii

Per total vorbim de o combină frigorifică Whirlpool pentru cei care vor un produs mai bun decât modelele obișnuite.

Design-ul și materialele de calitate și tehnologiile folosite pe acest model fac din BSNF 8422 OX o combină perfectă pentru familiile care au un buget mai ridicat pentru acest tip de produse.

Cumva, economia făcută prin păstrarea alimentelor mai mult timp și cele două circuite separate de răcire justifică pe deplin prețul, care de altfel nu este foarte mare, al acestui produs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.