Whirlpool BSNF 8421 W, combina bună, plină de surprize

Chiar şi atunci când nu par să fie cele mai spectaculoase modele (cel puţin nu pe afară), aparatele frigorifice de la Whirlpool reuşesc să surprindă în moduri foarte plăcute. Dacă nu te uiţi foarte atent, Whirlpool BSNF 8421 W pare să fie o combină chiar standard, dar la o privire mai de aproape îţi dai seama că de fapt este un produs aproape premium.

Design şi compartimentare

De fapt, singurul lucru care nu prea seamănă a premium este culoarea albă şi banală cu care te întâmpină acest model (există şi o variantă pe inox, mult mai arătoasă). În rest însă, nu se poate să nu remarci că este unul deosebit, începând cu panoul de control situat pe mânerul uşii, o caracteristică păstrată de producător doar pentru cele mai bune produse ale lor.

Whirlpool BSNF 8421 W interior

Cât despre mărime, nu este cel mai impresionant model, dar la 319 l se descurcă destul de bine şi poate să fie de ajuns pentru majoritatea cumpărătorilor. În interior, modul de aranjare şi compartimentarea este cea standard. Frigiderul are 222 l şi este împărţit prin patru rafturi de sticlă, completate de compartimentul pentru legume şi fructe şi suporturile de pe uşă. Nu este prea spectaculos, dar în mod cert îşi face treaba. Aşa se întâmplă şi cu congelatorul de 97 l, împărţit şi el în trei compartimente destul de spectaculoase. Acesta are şi o putere de congelare de 4 kg pe zi, nu foarte mare, dar decentă.

Whirlpool BSNF 8421 W exterior

Funcţii şi tehnologii

Aici lucrurile merg la fel de bine, dacă nu chiar mai bine. Asta pentru că modelul este unul complet No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator. Se păstrează astfel temperatura optimă, gradul perfect de umiditate şi nu se face nici gheaţă. Iar sistemele de dezgheţare sunt automate pentru ambele compartimente. Mai există şi programul Al şaselea simţ pentru eficientizarea consumului, păstrarea prospeţimii şi răcirea mai rapidă, dar şi un sistem antibacterian modern.

Toate acestea indică un aparat premium din multe puncte de vedere. Clasa energetică vine însă şi ea în ajutor, deşi în acest caz se putea un pic mai bine. Până la urmă însă, A+ este o clasă foarte bună pentru o combină de acest calibru, mai ales cum consumul anual nu este decât de 311 kw, nu extrem de puţin, dar nici prea mult. Nivelul de zgomot, în schimb, nu scade mai mult decât media, fiind unul de 42 db, ceea ce ar putea să îi deranjeze pe cei foarte sensibili (dar în general nu este chiar atât de mare).

Concluzii

Cu foarte puţine părţi mai puţin bune şi o construcţie solidă însoţită de tehnologii de vârf, această combină frigorifică reuşeşte să fie una excelentă. Şi pe lângă toate cele amintite, raportul calitate preţ este excelent, ceea ce înseamnă că merită să fie cumpărată, ea nefiind deloc un aparat scump, ba chiar dimpotrivă.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.