Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua review

Există un motiv pentru care Whirlpool este unul dintre cei mai mari producători de aparate frigorifice din lume şi acela este diversitatea. Pentru fiecare produs mai mic şi ieftin există şi unul de calitate premium cu care americanii îşi încântă cumpărătorii care îşi doresc ceva mai mult de la aparatele lor electrocasnice. Unul dintre ele este Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua, o combină frigorifică cu toate dotările de care are nevoie.

Design şi compartimentare

Nu este foarte greu să îţi dai seama că modelul este unul de calitate premium. E suficient doar să te uiţi la el. Acesta are un exterior din inox anti amprentă, mânere orizontale şi o construcţie solidă şi de calitate. Totuşi, acestea nu sunt singurele aspecte prin care convinge. Are şi dozator de apă şi, cel mai important, un panou de control LCD, care în general lipseşte de la multe din produsele firmei. Iar acesta nu este situat sus, unde ar putea fi greu de ajuns, ci pe mânerul uşii frigiderului.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua interior

Ca volum, combina este una remarcabilă, având 449 l. Cu toate acestea, ea este una mai mult lată decât înaltă, dimensiunile sale fiind de 187.5 x 71 x 71.5 cm. Astfel, este uşor să ajungi chiar şi pe rafturile de sus. Frigiderul are 276 l şi este împărţit prin patru rafturi, având şi un compartiment pentru legume şi fructe, dar şi alte patru suporturi pe uşă şi unul pentru sticle în interior. La rândul său, congelatorul este mare, de 138 l şi are trei compartimente, un aparat pentru gheaţă şi capacitatea de congelare de 11 kg/zi, imens.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua exterior

Funcţii şi tehnologii

Pe lângă faptul că este o combină mare, aceasta este şi una suficient de modernă pentru a convinge orice amator de tehnologie. Beneficiază de sisteme de dezgheţare automate atât pentru congelator cât şi pentru frigider, aşa că utilizarea ei nu va presupune niciun efort. Are şi funcţii de super răcire şi super congelare, dar şi sistemul Al şaselea simţ al firmei. Acesta garantează o răcire mai rapidă şi uniformă, cu un consum mai redus de energie electrică, dar şi cu un grad mai mare de protecţie al alimentelor. Şi nu în ultimul rând, modelul beneficiază şi de un filtru antibacterian.

Clasa energetică nu este totuşi una superioară, combina încadrându-se în categoria A+. Chiar şi aşa însă, consumul nu este exagerat, 371 kw/an, ceea ce este numai bine pentru un model atât de mare. Iar nivelul de zgomot atinge 40 db, fiind unul de mărime medie.

Concluzii

Poate că pentru un cumpărător obişnuit combina poate să pară scumpă, dar ea îşi merită banii şi este recomandată atât persoanelor cu o familie numeroasă, cât şi celor care îşi doresc un produs de ultimă generaţie. Este foarte încăpătoare, modernă, consumă puţin şi arăta foarte bine. Cu alte cuvinte, ar fi o achiziţie excelentă dacă ai şi loc pentru ea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.