Whirlpool 6th Sense WBA43982NFCIX, cel mai mare aparat frigorific al firmei

Aparatele frigorifice de la Whirlpool sunt unele dintre cele mai bune din lume şi acest lucru se întâmplă indiferent de clasa de care aparţin. Cert este însă că dacă decizi să mergi pe mâna producătorului american, atunci poţi cumpăra şi combine de capacitate mare şi de calitate premium, acestea fiind vedetele firmei. Una dintre ele este Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA43982NFCIX şi există toate motivele pentru a se afla pe orice listă de achiziţii.

Design şi calitate

Aşa cum se întâmplă cu orice model premium, şi acesta vine cu un exterior din inox anti-amprentă. Oricum, construcţia este interesantă şi se remarcă şi prin prezenţa panoului de control digital pe care firma îl păstrează doar pentru produsele cele mai bune (acesta se află pe mânerul uşii de sus). În rest, nu se poate evita nici faptul că dimensiunile sunt mari, chiar dacă aparatul nu este cel mai înalt. Totuşi, 187.5 x 71 x 71.5 cm înseamnă ceva în orice bucătărie.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA43982NFCIX interior

La un volum de 454 l, era totuşi şi normal să fie aşa, combina fiind una dintre cele mai încăpătoare de pe piaţă, de la orice producător. Frigiderul este în special mare, de 282 l, dar nu se poate spune că este şi compartimentat pe măsură. Mai exact, acesta are un compartiment pentru legume şi fructe şi doar trei rafturi din sticlă, la care se adăugă un suport pentru sticle şi trei rafturi pe uşă. Oricum ar fi, se putea mai bine. Congelatorul, în schimb, deşi la rândul lui de 138 l, este compartimentat mai corect, cu trei sectoare independente. Iar pentru a demonstra calitate premium, vine şi cu o capacitate de congelare de 11 kg pe zi.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA43982NFCIX exterior

Tehnologii şi funcţii

Calitatea premium este păstrată şi în aceste aspecte, combina convingând din orice punct de vedere ai privi-o. Aceasta beneficiază atât de un sistem de răcire No Frost pentru congelator, cât şi un sistem automat de răcire pentru ambele compartimente mari.

La toate acestea se adăugă sistemul Al Şaselea Simţ cu utilizările sale obişnuite (adică prospeţimea care se păstrează mai mult timp, răcirea mai rapidă şi eficientizarea funcţionării), filtrul anti-bacteriană sistemul de control al umidităţii.

Şi din punctul de vedere al eficienţei energetice aparatul se prezintă bine, având clasa A++. Cu ajutorul acesteia este garantat un consum foarte scăzut. La 293 kw/an, modelul consumă mai puţin decât unul de două ori mai mic. Cu toate acestea, nivelul de zgomot rămâne cel mediu, de 40 db.

Concluzii

Fiind cel mai mare aparat frigorific de la Whirlpool, dar şi unul dintre cele mai moderne, este clar că Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA43982NFCIX merită investiţia pe care trebuie să o faci în cazul lui. Şi dacă nu era de ajuns, clasa energetică garantează o recuperare mai rapidă a banilor prin economiile de electricitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.