Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX review

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX este o altă combină foarte modernă de la cel mai mare producător de electrocasnice din lume. Mai mult decât atât, dacă este să o comparăm cu ceea ce americanii mai au pe piaţa românească în acest moment, probabil că modelul s-ar clasa fără probleme în top 3.

Design şi compartimentare

Pe lângă faptul că este un model foarte înalt, care trece puţin peste 2 m, acesta este şi unul care arată foarte bine. Are un exterior din inox anti-amprentă şi se remarcă şi prin panoul de control digital situat pe mânerul uşii frigiderului. Acesta oferă multă precizie şi utilizarea lui este intuitivă, dar şi folositoare. Nu are dozator de apă, dar până la urmă, nu se poate spune că este o pierdere chiar atât de importantă.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX interior

În interior lucrurile se prezintă mai mult decât acceptabil. Aşadar, volumul este de 339 l, adică mare, ceea ce era de aşteptat luând în considerare înălţimea aparatului. Frigiderul are 245 l şi chiar dacă este încăpător, având patru rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe, grătar pentru sticle şi cinci rafturi mai mici sau mai mari pe uşă, el poate să pară un pic prea aglomerat. Nu este însă nici o problemă, întrucât atât rafturile cât şi suportul pentru sticle pot să fie scoase.

Congelatorul este de asemenea mărişor, dar la 94 l se putea un pic mai bine. Totuşi, compartimentarea este bună, acesta având trei compartimente şi un aparat pentru gheaţă, dar şi o capacitate de congelare bună.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX exterior

Funcţii şi tehnologii

Din acest punct de vedere nu prea ai cum să găseşti ceva în neregulă cu modelul de faţă. Este un aparat full No Frost, adică nu face gheaţă nici în congelator, nici în frigider. Mai mult decât atât, are sistem de dezgheţare automată pentru cele două compartimente, sistem Al şaselea simţ (pentru prospeţimea alimentelor, consum redus şi răcire mai rapidă), filtru antibacterian şi funcţii de super răcire şi super congelare.

De asemenea, lucru care ar trebuie să convingă pe toată lumea că este o combină foarte bună este clasa de eficienţă energetică. Aşadar, combina se încadrează în categoria A++, a două cea mai bună şi una de vârf în ceea ce priveşte aparatele frigorifice. Acesta consumă astfel doar 250 kw/an, ceea ce este puţin. Nivelul de zgomot, pe de altă parte, rămâne unul mediu, de 42 db.

Concluzii

În ciuda unui preţ un pic ridicat, acest model demonstrează din plin că îl merită. Este una dintre cele mai bune combine ale producătorului şi un general una dintre cele mai bune de pe piaţă, ca design, tehnologii, sistem de răcire şi consum de energie electrică. Aşadar, Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX este un produs recomandat, care merită să fie plasat în orice bucătărie şi care probabil îşi va încânta cumpărătorii cu ceea ce oferă.

1 Comment
  1. Când veți avea pe stoc whirpool 9782 combina frigorifică

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.