Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8783 OX review

Un producător de electrocasnice mare, aşa cum este Whirlpool, îşi permite să lanseze tot felul de aparate frigorifice. Unele sunt mari, altele foarte performante şi de regulă este disponibilă şi combinaţia dintre cele două caracteristici. Există însă şi combine mai mici, dar la care să nu se pună problema modului de funcţionare? Da, una dintre ele fiind Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8783 OX.

Design şi compartimentare

Uneori o construcţie simplă este şi cea mai bună, iar modelul de faţă nu este unul care să se avânte prea departe. Aşadar, chiar dacă este unul din inox anti-amprentă, nu vine cu lucruri inutile, neavând nici măcar un dozator de apă. Este însă dotat cu tot ceea ce îi trebuie, inclusiv cu un panou de control situat pe mânerul uşii de la frigider. Beneficiază astfel de un design premium şi, la fel de important, de nişte dimensiuni care îl fac perfect pentru casele şi apartamentele mai mici şi cu mai puţini locuitori, mai exact 188.5 x 59.5 x 65.5 cm.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8783 OX interior

Dimensiunile nu foarte mari sunt dublate şi de o capacitate nu foarte mare. 309 l este de ajuns pentru două sau trei persoane, dar cu siguranţă această combină nu a fost făcută pentru a deservi mai mult de atât. Frigiderul este unul de 215 l, cu spaţiul delimitat de 4 rafturi din sticlă, având şi trei suporturi pe uşă şi compartimentul pentru legume şi fructe. Congelatorul este mai mic decât la alte modele, având doar 94 l, dar totuşi rămâne bine compartimentat, cu trei sectoare şi are o putere de congelare premium, de 15 kg pe zi.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8783 OX exterior

Funcţii şi tehnologii

Şi din acest punct de vedere combina se prezintă mai mult decât bine. Are sisteme automate de dezgheţare pentru frigider şi congelator, aşa că nu va trebui să depui niciun efort cu el. Este prezent, evident, şi sistemul Al Şaselea Simţ cu fresh control, care asigură prospeţimea alimentelor, eliminarea mirosurilor, răcirea mai rapidă, dar şi un consum mai redus. În plus, există şi funcţii de răcire şi congelare rapidă.

Şi dacă tot este să vorbim despre eficienţa modelului, trebuie spus că el vine cu cea mai bună clasă energetică de pe piaţă, adică A+++. Aşadar, deşi vorbim despre un aparat frigorific totuşi mare, acesta consumă extrem de puţin, ajungând la parametrii unei maşini de spălat, adică 160 kw/an. Nivelul de zgomot este şi el mic, de 39 db.

Concluzii

Este imposibil să nu recomanzi un astfel de aparat, pentru că este unul premium din toate punctele de vedere. Pe de altă parte, este greu să nu recunoşti că prin prisma preţului nu este pentru toată lumea. Dar chiar dacă este mai mic, merită toţi banii pentru că este şi foarte modern. În plus, clasa energetică asigură că investiţia va fi recuperată mult mai repede decât în cazul altor modele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.