Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA, combina frigorifică premium

Aşa cum şi-au obişnuit clienţii, Whirlpool încearcă să vină cu oferte dintre cele mai bune şi cu aparate electrocasnice dintre cele mai avansate. Aşa stă situaţia şi în cazul combinelor frigorifice, unde modele mai ieftine sunt însoţite pe piaţă şi de unele aproape premium. Iar unul dintre acestea este Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA, un model excelent din multe puncte de vedere.

Design şi compartimentare

Spre deosebire de alte aparate frigorifice ale firmei, acesta chiar arată într-un mod mai premium. Adică are un exterior din inox anti amprentă, mânere orizontale integrate şi este dotat şi cu dozator de apă. Va fi o achiziţie grozavă în orice bucătărie şi singurul lucru care i se poate reproşa este lipsa unui panou de control digital (pe care Whirlpool nu prea îl foloseşte în general). În plus, deşi vorbim despre combină, aceasta nici nu este foarte înaltă, la 188 cm rafturile de sus putând să fie mai uşor de accesat.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA interior

În interior lucrurile se prezintă la fel de bine. Chiar dacă modelul nu este unul foarte mare, având un volum total de doar 312 l, acest lucru nu înseamnă că nu îţi poţi face treaba cu el. Mai exact, frigiderul are 218 l (aceasta fiind partea la care s-au făcut compromisuri) şi este împărţit prin patru rafturi de sticlă, plus 4 compartimente pe uşă şi cel pentru legume şi fructe. Pe de altă parte, congelatorul are dimensiuni normale, ajungând la 94 l. El este împărţit în trei compartimente şi are o capacitate de congelare decentă, de 4 kg pe zi.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA exterior

Funcţii şi tehnologii

Din acest punct de vedere chiar nu ai ce să îi reproşezi combinei, ea fiind una sută la sută premium. Cel mai important este că beneficiază de tehnologii No Frost atât pentru pentru congelator cât şi pentru frigider. Cu alte cuvinte, nu se formează gheaţă şi deci nu mai este nevoie nici de dezgheţare. În plus, sistemul Al Şaselea Simţ ajută la o refrigerare mai rapidă, dar şi mai eficientă, care menţine alimentele proaspete mai mult timp, iar printr-un filtru anti bacterian acestea sunt ţinute şi în siguranţă.

Un alt mod prin care modelul demonstrează că este unul premium este reprezentat de clasa energetică. Aceasta este A++, ceea ce oferă un consum mai redus, chiar şi pentru un aparat mare aşa cum este acesta. Anual sunt consumaţi doar 300 kw, ceea ce este puţin. Din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune şi în cazul nivelului de zgomot, care, la 43 db, este cel normal pentru o combină.

Concluzii

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA este genul de combină pe care ar trebui să vrei să o ai în bucătărie. Este un model superior din majoritatea punctelor de vedere (în special design şi consum) şi până la urmă raportul calitate preţ este unul normal pentru ceea ce oferă.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.