Samsung RS552NRUA1J, side by side modern şi cu design atrăgător

Atunci când faci redecorări în casă nu poţi să omiţi bucătăria, iar dacă vrei să faci asta temeinic trebuie să schimbi şi electrocasnicele din aceasta, iar printre acestea se numără şi frigiderul. Pentru acesta ai mai multe variante dintre care poţi să alegi, poate fi unul clasic sau unul side by side. Iar dacă eşti în căutarea unui frigider side by side şi îţi doreşti ceva de calitate, cu siguranţă că te-ai gândit deja şi la marele producător sud coreean, Samsung. Acesta are multe modele dintre care poţi să ţi-l alegi pe care ţi se potriveşte cel mai bine, atât ca look, cât şi ca buget. Iar ca posibilă variantă pe care poţi să ţi-o achiziţionezi este şi Samsung RS552NRUA1J.

Design şi compartimentare

Dacă ai să vezi acest model printre altele din aceiaşi categorie cu siguranţă o să îţi atragă atenţia, pentru că, în primul rând este alb, dar şi pentru că are un design neîncărcat, comparativ cu alte frigidere side by side. Şi, de asemenea, te va face să te gândeşti la un model clasic, chiar unul mai vechi, cu un uşor aer vintage, dar fără a da la o parte elementele moderne. Pentru a păstra aceeaşi linie de design minimalist, afişajul LED nu este plasat în partea de mijloc-sus a uneia dintre uşi, ci pe fâşia de material închis la culoare de pe marginea uşii drepte, pentru a îl masca mai bine. Pentru a obţine acest design a fost nevoie şi de un mic sacrificiu, acest frigider side by side nu are un dispenser de apă şi gheaţă, dar pentru cei mai mulţi acesta nu va fi un inconvenient atât de mare.

Samsung RS552NRUA1J interior

Compartimentarea pentru acest model de la Samsung este una destul de clasică, în partea stângă aflându-se congelatorul, iar în partea dreaptă frigiderul, fiecare dispunând de o uşă proprie. Frigiderul are 5 rafturi din sticlă securizată, are compartiment pentru fructe şi legume, care este mai mare decât la alte modele, iar la toate acestea se adaugă şi cele 4 suporturi de pe uşă. Congelatorul are 4 compartimente în care pot fi depozitate alimentele ce au nevoie de congelare, cei 197 de litri fiind suficienţi pentru a mulţumi proprietarul. La aceştia se mai adaugă şi cei 341 de litri ai frigiderului, astfel ajungându-se la o capacitate destul de impresionantă de 538 l.

Samsung RS552NRUA1J exterior

Funcţii şi tehnologii

Acesta utilizează sistemul Twin Cooling, lucru care înseamnă că frigiderul şi congelatorul au propriile fluxuri de aer şi temperatura poate fi setată individual pentru acestea, iar în plus mirosul unuia nu îl va afecta pe celălalt. Debitul multiplu (numit şi MultiFlow) ajută la menţinerea unei temperaturi uniforme prin intermediul unor mici orificii aflate în dreptul fiecărui raft care ajută la circulaţia aerului.

Compartimentele de fructe şi legume vin şi cu funcţia de control a umidităţii, astfel că acestea se vor menţine proaspete timp mai îndelungat şi se elimină riscul ca acestea să se strice foarte repede.

De asemenea acest frigider side by side are parte şi de compresorul Digital Inverter care ajută la economisirea energiei prin intermediul celor nouă senzori care monitorizează atât temperatura internă, cât şi cea externă.

Concluzii

Este un frigider side by side care reuşeşte să atragă privirile încă de la început, iar după ce afli şi funcţiile şi tehnologiile de care are parte va reuşi să te convingă să îl achiziţionezi, dacă dispui de bugetul potrivit. Are un raport calitate preţ bun şi poate deveni o variantă atractivă dacă doreşti să îţi schimbi electrocasnicele din bucătărie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.