LG GSL325PZCVD, side by side mai ieftin

Piaţa frigiderelor side by side este dominată de anumiţi producători mari, care îşi permit să scoată modele premium (şi cu preţuri mai mari), dar în care lumea să aibă încredere şi pe care să le cumpere. Printre aceşti producători se numără şi LG, un brand la fel de important pentru industrie. Iar aceştia chiar au o ofertă bună, în care se regăsesc aparate mai ieftine (cât se poate pentru unul premium), aşa cum este şi LG GSL325PZCVD. Şi modelul este unul plin de surprize şi cu siguranţă se poate compara cu orice alt frigider de marcă.

Design şi compartimentare

Nefiind prea scump, modelul nu este nici unul extrem de mare. Are doar 508 l, dar tot este semnificativ mai mare decât o combină sau un frigider obişnuit. Aşadar, oferă spaţiu pentru întreaga familie şi încă ceva în plus, fiind probabil destul de greu de spus că nu ai unde să depozitezi mâncare cu un astfel de aparat frigorific în casă. Şi în comparaţie cu alte frigidere side by side, nici nu se poate spune că spaţiul oferit de refrigerator scade în vreun fel. Acesta este de 346 l, cam la fel de mare precum la majoritatea aparatelor de pe piaţă. Cât despre compartimentare, este una la îndemână, cu patru rafturi, cinci suporturi pe uşă şi două compartimente pentru legume şi fructe, adică tot ceea ce trebuie.

LG GSL325PZCVD interior

Congelatorul este însă unul mai mic şi de aici vine şi diferenţa. Acesta are doar 162 l (chiar cu 30 l mai puţin decât la altele), dar şi aşa destul de mult şi imposibil de considerat altfel decât util. În această parte de frigider există două compartimente şi două rafturi, plus compartimentul special pentru gheaţă.

Cât despre exterior, acesta este destul de comun, dar, din nou, cu asta are de a face şi preţul mai scăzut. Aparatul arată premium, de la culoarea de inox până la carcasa metalică, dozatorul de apă şi panoul de control, dar liniile sale tind să fie destul de banale, la fel şi mânerele clasice.

LG GSL325PZCVD exterior

Funcţii şi tehnologii

Aici nu intervin prea multe schimbări, iar asta nu poate să reprezinte decât un lucru foarte bun. Cel mai important este că frigiderul este unul cu sistem de răcire No Frost (nici nu prea avea cum să fie altfel), ceea ce înseamnă o răcire mai rapidă şi mai puţine depuneri de gheaţă. Iar ce se depune este eliminat automat, prin sistemul de dezgheţare.

Mai departe de atât, frigiderul se descurcă aşa cum ar trebui să o facă orice produs de calitate premium. Capacitatea de congelare este de 12 kg pe zi, ceea ce înseamnă că alimentele se congelează rapid şi când e nevoie de ceva în plus, există funcţii de super răcire şi super congelare. De asemenea, modelul are şi un filtru anti mirosuri.

Clasa de eficienţă energetică este cea pe care o întâlnim de cele mai multe ori la aparatele frigorifice, adică A+. Aceasta aduce un consum mai redus de energie, chiar dacă frigiderul este mare. Pentru un model precum acesta, 424 kw/an nu e mult, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa facturilor.

Concluzii

Probabil că cel mai important pentru un cumpărător ar trebui să fie faptul că LG GSL325PZCVD este un frigider side by side mai ieftin decât multe altele existente pe piaţă. Însă calitatea sa nu este afectată deloc şi acesta este lucrul cel mai important, sistemul de răcire, clasa energetică şi volumul fiind cam aceleaşi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.