LG GS9366PZYZD, un frigider side by side aproape perfect

Cei mai mulţi dintre noi atunci când îşi imaginează o bucătărie de vis se gândesc aproape automat şi la un frigider side by side, aşa cum vedem de multe ori în filmele americane. Şi dacă până acum câţiva ani acest vis era mai greu de transformat în realitate, acum a devenit mai uşor, asta pentru că au apărut şi pe piaţa românească frigiderele side by side. Iar dacă bugetul ne permite, nu mai este decât un pas până la împlinirea visului, acela de a cumpăra propriu-zis frigiderul side by side mult dorit. Iar o opţiune pentru a ne atinge visul poate fi şi modelul LG GS9366PZYZD, pe care îl vom analiza în cele ce urmează.

Design şi compartimentare

Designul este unul destul de obişnuit pentru frigiderele side by side, dar un aspect mai deosebit la acest model este reprezentat de către uşa frigiderului care este de tip Door in Door. Aceasta, pe lângă look-ul interesant pe care îl oferă, este şi utilă atunci când îţi doreşti să îţi alegi ceva doar dintr-o anumită parte a frigiderului, fără a fi nevoit să deschizi uşa acestuia în întregime. Culoarea este inox, aceasta oferind bucătăriei un look elegant, dar în acelaşi timp şi modern.

LG GS9366PZYZD interior

Compartimentarea este una destul de clasică în ceea ce priveşte produsele aflate în această categorie, adică, în stânga se află congelatorul, care are propria sa uşă, iar în dreapta se află frigiderul. Pe uşa din stânga, adică cea a congelatorului se găseşte ecranul LED prin intermediul căruia se realizează şi controlul temperaturii, dar şi dispenserul de apă şi gheaţă.

LG GS9366PZYZD exterior interior

Per total capacitatea acestui frigider side by side este una foarte mare, aceasta ajungând la 614 de litri, frigiderul având parte de 405 l, iar congelatorul de restul de 209 l. Astfel se poate spune că spaţiul este mai mult decât suficient pentru păstrarea unor cantităţi foarte mari de produse, destule pentru a satisface nevoile unei familii numeroase. În frigider acestea pot fi depozitate pe cele patru rafturi din sticlă, în compartimentul special de fructe şi legume sau pe cele patru suporturi aflate pe uşă. Iar congelatorul este împărţit în două compartimente, care la rândul lor sunt împărţite de rafturi sau sertare.

LG GS9366PZYZD exterior

Funcţii şi tehnologii

Frigiderul side by side LG GS9366PZYZD aparţine clasei energetice A++, lucru care îl face să fie mai economic decât alte produse din aceeaşi categorie, dar care aparţin unei clase energetic inferioare. Pentru a obţine această clasă energetică a fost utilizată tehnologia Invertor Compresor Liniar, care pe lângă economisirea de energie ajută şi la reducerea zgomotului care ajunge la doar 41 dB. Capacitatea de congelare este de 12 kg/zi, peste media frigiderelor obişnuite.

Spre deosebire de alte frigidere care au distribuitor de apă şi gheaţă acesta nu are nevoie de racordare la reţeaua de apă, astfel că poţi muta frigiderul cu mult mai multă uşurinţă şi poţi să îl şi montezi oriunde îţi doreşti. Iar pentru a nu ocupa foarte mult loc în congelator distribuitorul de gheaţă este unul slim, astfel eliberându-se loc pentru produse mult mai importante ce au nevoie de congelare.

De asemenea acesta are şi un sistem de purificare a aerului, care ajută la menţinerea în frigider a unui mediu lipsit de mirosuri neplăcute. Iar sistemul de V-Prospeţime ajută la menţinerea prospeţimii produselor din compartimentul special, care este de asemenea şi MoistBalanced.

Concluzii

Este un frigider cu un look destul de obişnuit, dar care va atrage cu siguranţă, raportul calitate preţ este unul bun, care îl recomandă. Are o clasă energetică foarte bună şi vine cu sisteme purificare a aerului, V-Prospeţime şi MoistBalanced.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.