Indesit RAA 29, un frigider ce vine la un preţ avantajos

Frigiderul este unul dintre aparatele electrocasnice indispensabile, fără de care nu am putea să ne ducem viaţa aşa cum o facem în prezent. De aceea, atunci când cel pe care îl avem în posesie se strică, trebuie să ne orientăm rapid spre unul nou, iar dacă banii nu sunt tocmai suficienţi trebuie să alegem unul care să nu coste foarte mult. Iar unul dintre modelele care intră în această categorie este reprezentat de Indesit RAA 29, pe care îl vom analiza în continuare.

Design şi compartimentare

Designul este unul clasic pentru un frigider cu două uşi, prin urmare nu are nici un element care să uimească, dar nici nu este acesta scopul acestui model. Însă un lucru interesant la acest model este mânerul încorporat care reuşeşte să dea iluzia că ocupă chiar mai puţin spaţiu decât alte modele care nu au această caracteristică. Culoarea albă pe care o are îl face potrivit pentru orice bucătărie indiferent de ce paleta coloristică există acolo.

Indesit RAA 29 interior

Acest produs are parte de două uşi, aşadar frigiderul şi congelatorul sunt separate, dar împreună acestea au un volum de 212 l, dintre care 41 de litri ajung la congelator, iar restul de 171 de litri merg la frigider, iar despre acest volum se poate spune că este suficient pentru o familie mică sau medie ca mărime.

Congelatorul este împărţit cu ajutorul unui grătar din metal, care îl separă în două compartimente. Iar frigiderul are parte de patru rafturi din metal şi în plus se adaugă compartimentul de fructe şi legume, dar şi cele patru suporturi de pe uşă, care permit depozitarea mai uşoară a sticlelor şi borcanelor.

Indesit RAA 29 exterior

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică este A+, care îi oferă acestui model posibilitatea de a economisi cu până la 25% din energia electrică pe care o consumă un frigider din clasa energetică A. Consumul de energie electrică al acestui model de la Indesit ajunge până la 226 de kWh pe an.

Nivelul de zgomot pe care îl dezvoltă acest model este unul acceptabil, în media produselor din categoria din care face parte, ajungând până la 42 de db. Asta înseamnă că nu va fi foarte zgomotos şi prin urmare nu îşi va deranja proprietarii, lucru care este un plus. Dar un minus notabil este dat de faptul că are o capacitate destul de mică de congelare, aceasta ajungând doar până la 2 kg în 24 de ore. Însă câştigă prin faptul că are o autonomie de 20 de ore în lipsa alimentării cu energie electrică.

Concluzii

Acest model de Indesit vine la un raport calitate preţ bun, care îl face să fie avantajos mai ales pentru cei care nu au foarte mari aşteptări de la un frigider şi îşi doresc unul simplu, dar care să îşi facă treaba bine. Ca orice produs şi acesta are plusuri şi minusuri, lucru care este de altfel perfect normal, dar în cele din urmă este un produs recomandabil pentru cei care vor un frigider nou.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.