Indesit LI80 FF1 S, combină relativ ieftină, cu multe surprize plăcute

Dacă se întâmplă să îi lase frigiderul sau combina pe cei care o au, puţini oameni au la dispoziţie mijloacele necesare pentru a se îndrepta catre un model premium. Aşadar, aparatele mai ieftine ar putea să reprezinte o soluţie cel puţin la fel de bună, mai ales pentru cei care au un buget de achiziţii mai mic şi totuşi vor un model fără rate. Din această categorie face parte Indesit LI80 FF1 S, un model de combină frigorifică care se găseşte la un preţ destul de mic, dar care nu este învechită.

Design şi compartimentare

Deşi preţul nu este cel mai mare, aspectul modelului este cel puţin decent. Cu alte cuvinte, exteriorul este unul din inox şi chiar dacă se mai cunosc şi amprentele, puţine aparate la acest preţ reuşesc să fie mai multe decât unele comune, de culoare albă. Aşadar, chiar dacă nu există alte elemente de particularizare, este bine chiar şi atât. Combina are o înălţime acceptabilă, de 189 cm dar chiar şi aşa, panoul de control situat în partea superioară pare să fie un pic cam sus.

Indesit LI80 FF1 S interior

Volumul nu este cel mai mare, modelul situându-se în clasa mijlocie pentru o combină. Totuşi, 301 l nu sunt puţini, aşa că orice familie îşi poate face treaba cu Indesit LI80 FF1 S. Partea de frigider are 215 şi este compartimentată foarte bine, cu nu mai puţin de cinci spaţii de depozitare. Rafturile sunt din sticlă şi există chiar două cutii, una Flexi şi una clasică, pentru legume şi fructe, plus patru răftuleţe pe uşă (dintre care unul mai mare, pentru sticle). Congelatorul, deşi la 86 l nu este cel mai mare, este totuşi compartimentat şi el în trei spaţii, fiecare sub formă de cutie.

Indesit LI80 FF1 S exterior

Funcţii şi tehnologii

Deşi nu m-aş fi aşteptat de la un astfel de model, dotările tehnologice sunt chiar unele bune şi cel mai mult m-a surprins prezenţa unor sisteme automate de dezgheţare atât pentru frigider cât şi pentru congelator (în cazul frigiderului este deja ceva comun, dar puţine alte aparate la acest preţ nu te pun să dezgheţi manual congelatorul). Aşadar, chiar dacă nu există tehnologii de răcire de tip No Frost, nu trebuie să îţi faci griji în privinţa dezgheţării.

Din păcate au existat şi câteva lucruri care au trebuit să fie sacrificate şi unul dintre cele mai importante este nivelul de zgomot. Aşadar, acesta ajunge până la 45 db, lucru care face ca aparatul să fie simţit atunci când funcţionează. Clasa energetică A+ este însă cea obişnuită, iar consumul nu este, aşadar, unul exagerat de mare.

Concluzii

Indesit LI80 FF1 S este un model surprinzător, destul de ieftin şi totuşi destul de performant. Arată bine, este excelent compartimentat şi are sisteme automate pentru dezgheţare. Şi chiar dacă face destul de mult zgomot, raportul calitate preţ este unul foarte, foarte bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.