Combina frigorifica Indesit LI8 FF2I X review

Combinele frigorifice de la Indesit nu se află, întotdeauna printre cele mai ieftine de pe piaţă (deşi au modele care se potrivesc foarte bine şi acestei descrieri), dar asta nu le face să fie nepotrivite pentru cumpărătorul obişnuit, pentru că preţul lor nu creşte nici chiar atât de mult pentru a nu putea să fie accesibile. Acestea fiind spuse, Indesit LI8 FF2I X nu este genul de combină pe care o cumperi atunci când ţi se strică frigiderul şi nu prea ai bani să îl înlocuieşti cu ceva ieşit din comun, ci un model mai special, care merită să facă parte din aparatele din bucătăria ta.

Design şi compartimentare

Încă de la început îţi poţi da seama că aparatul Indesit LI8 FF2I X este unul mai deosebit, exteriorul din inox anti amprentă, fiind cu adevărat unul care arată foarte bine şi atrage atenţia. Şi chiar dacă îi lipsesc anumite elemente mai moderne, să le spunem, aşa cum sunt afişajul LCD sau un panou de control digital, minimalismul de care se bucură combina trebuie să fie un aspect care merită să fie scos în evidenţă. În plus, la 189 cm, nu este nici cea mai mică, dar nici cea mai mare, fiind un element atractiv în orice bucătărie.

Indesit LI8 FF2I X interior

Cât despre volum şi compartimentare, nu sunt foarte multe de spus şi totul este de bine. Aşadar, la un volum total de 305 l, combina face parte din categoria celor medii, dar foarte bine compartimentate, pentru a te putea bucura la maxim de spaţiul oferit. Aşadar, partea de frigider are 215 l şi chiar dacă pare mică, are trei rafturi şi două cutii de păstrare a alimentelor, dintre care una este destinată legumelor şi fructelor. Bineînţeles, nu lipsesc nici rafturi de pe uşă, dar acestea, în număr de 3, sunt destul de simple (nu există un spaţiu determinat pentru ouă). Cât despre congelator, acesta are 90 l, este destul de mare şi are trei compartimente.

Indesit LI8 FF2I X exterior

Funcţii şi tehnologii

Pe lângă aspect, ceea ce ar trebui să atragă la modelul Indesit LI8 FF2I X ar fi sistemul No Frost general, care nu permite formarea gheţii, lucru care la rândul său vine cu avantaje. Aşadar, acesta nici nu consumă prea multă energie şi nici nu are nevoie să fie dezgheţat, gheaţă care, dacă totuşi se depune, este eliminată automat, graţie sistemului care funcţionează şi pentru frigider, dar şi pentru congelator. Şi pentru a ne întoarce la consum, cum aparatul face parte din categoria A++, acesta ajunge la doar 255 kw-an.

Concluzii

Deşi, unii pot spune că este cam mic, Indesit LI8 FF2I X rămâne un model care îmbina atât avantajele unei combine arătoase, cât şi pe cele ale uneia moderne. Cât despre preţ, acesta este în perfectă concordanţă cu tot ceea ce oferă modelul şi chiar dacă poate să pară mai mare, în realitate nu este chiar aşa. Cu alte cuvinte, investiţia merită făcută şi cu siguranţă aparatul va arăta foarte bine în orice bucătărie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.