Indesit LI8 FF1O K H: Combina care atrage atenţia oricui

În acest moment, pe piaţa din România există aparate frigorifice de toate felurile, de la cele mai comune şi mai ieftine, până la modele premium, side by side şi extrem de mari. Însă, între aceste două extreme pot fi găsite şi numeroase modele obişnuite sub anumite aspecte, dar care ies în evidenţă prin altele. Indesit LI8 FF1O K H este una dintre acestea din urmă, pentru că, spre deosebire de toate combinele de dimensiune normală, aceasta vine cu un mare avantaj, unul pe care îl observi încă din primul moment şi care îţi rămâne în memorie fie că vrei sau că nu vrei.

Design şi compartimentare

Oricât de modernă ar fi combina frigorifică Indesit LI8 FF1O K H (şi este, aşa cum vom vedea mai târziu). Exteriorul său de culoarea neagră este principalul avantaj şi cel pe care nu îl vei uita prea curând. Dacă aparatele cu exterior din inox sunt mai rare, unul negru este cu atât mai deosebit şi va arăta extrem de bine în orice locuinţă. În plus, modelul are şi un afişaj electronic/panou de control, care, deşi este situat destul de sus, este util şi face totul să arate şi mai bine.

Indesit LI8 FF1O K H interior

Nici ca volum combina nu stă rău, fiind una medie din acest punct de vedere. Aşadar, are 305 l, dintre care 215 sunt pentru frigider. Aici lucrurile se prezintă destul de clasic, cu mici inserţii mai deosebite. Aşadar, aranjamentul nu este chiar unul clasic, deoarece modelul vine cu patru spaţii de depozitare, dar două din ele sunt cutii şi una este situată la mijlocul frigiderului. Poate că aceasta nu este cea mai practică dispunere, dar tot rămâne loc suficient pentru vasele mai mari. Pe uşă mai există patru rafturi şi nu lipseşte nici raftul pentru vinuri. Nici congelatorul nu se lasă mai prejos. În primul rând, la 90 de litri, este destul de mare şi mai are şi trei compartimente/cutii destul de spaţioase care aşteaptă să fie umplute.

Indesit LI8 FF1O K H exterior

Funcţii şi tehnologii

Aici poţi găsi tot ceea ce ai aşteptat de la o combină nouă şi modernă. Aşadar, ambele spaţii sunt No Frost, deci nu se formează prea multă gheaţă şi tot ceea ce se depune este eliminat automat graţie sistemului automat de dezgheţare.

Funcţia No Frost mai are, însă un avantaj, acela de a nu consuma foarte mult curent cu menţinerea temperaturii scăzute. Aşadar, clasa energetică este A+ şi consumul anual ajunge la 324 kw, totuşi nu cel mai mic din clasa modelului, dar nici unul foarte mare. Şi în final, nivelul de zgomot este doar 39 db, unul scăzut.

Concluzii

Chiar dacă modelul Indesit LI8 FF1O K H este No Frost şi are o clasă energetică decentă, probabil că design-ul rămâne pentru orice cumpărător principalul element de atracţie. Iar Indesit LI8 FF1O K H merită acest lucru pentru că are parte de un aspect deosebit, mai rar în acest moment şi cu siguranţă singular printre aparatele frigorifice la preţul la care se găseşte acesta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.