Indesit LI70 FF1 X, o combină frigorifică eficientă, cu design plăcut

Chiar dacă încă mai există persoane care preferă frigiderele, combinele frigorifice capătă din ce în ce mai multă popularitate şi tot mai multe persoane se orientează spre acestea. În primul rând sunt mai mari, iar spaţiul de depozitare creşte, iar pentru cei care nu vor să meargă foarte des la magazin reprezintă un mare avantaj. Din categoria combinelor frigorifice face parte şi produsul despre care vom vorbi în continuare. Acesta vine de la producătorul italian Indesit şi se află în categoria combinelor frigorifice cu preţuri medii.

Design şi compartimentare

Designul este unul minimalist, dar care are note de eleganţă foarte pregnante, ceea ce face acest model să fie potrivit chiar şi în bucătăriile care au electrocasnice care arată mai deosebit. Culoarea este inox şi este dată de materialul de construcţie al aparatului electrocasnic, iar acesta este anti-amprentă, astfel că nu vor rămâne urme pe el. Acest lucru este foarte important deoarece mânerul este încorporat, aşa că există mai multe riscuri de a atinge direct uşa în momentul în care se doreşte deschiderea acesteia.

Indesit LI70 FF1 X interior

Această combină frigorifică dispune de un volum de 274 de litri, care este suficient pentru a păstra alimente pentru o familie întreagă. Din acest volum, 86 de litri îi revin congelatorului, iar restul de 188 de litri aparţin frigiderului.

Congelatorul are trei compartimente în care pot fi depozitate alimentele, iar acestea sunt împărţite aproximativ în mod egal, ceea ce este un avantaj în faţa altor modele. La frigider găsim doar două rafturi realizate din sticlă securizată, dar recuperează prin faptul că are două compartimente pentru fructe şi legume. Iar pe uşă găsim trei suporturi, care ajută la o mai bună organizare a sticlelor şi borcanelor.

Indesit LI70 FF1 X exterior

Tehnologii şi funcţii

Clasa de eficienţă energetică este doar A+, ar fi putut fi chiar mai bună de atât, dar asta ar fi însemnat şi un preţ mai mare.

Sistemul de răcire care se regăseşte atât la frigider, cât şi la congelator este unul No Frost, astfel că proprietarii vor scăpa de stresul gheţii care se adună pe pereţii interiori ai aparatului electrocasnic. În plus sistemele de dezgheţare pe care le au atât frigiderul, cât şi congelatorul sunt extrem de bine venite pentru că oferă o mână de ajutor în plus gospodinelor.

Capacitatea de congelare nu este una care să facă acest model să fie în top, asta pentru că reuşeşte să congeleze doar 3 kg în 24 de ore, însă pentru cei care nu au nevoie de mai mult este suficient şi atât.

Concluzii

Raportul calitate preţ este unul bun pentru o combină frigorifică, ceea ce o face să fie o posibilă ţintă pentru cei care îşi doresc o combină frigorifică nouă, dar nu dispun de o sumă impresionantă pentru a face achiziţia. În plus acesta are un design ce cu siguranţă va atrage multe priviri, iar funcţiile sale sunt suficiente pentru a face treaba în bucătărie puţin mai uşoară.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.