Indesit CAA 55: Una dintre cele mai ieftine combine de pe piaţă

Cel mai mare avantaj pe care un producător de electrocasnice îl poate oferi către cumpărătorii săi este acela de a scoate pe piaţă produse cât mai diverse, atât ca dotări, dar mai ales ca preţ, pentru ca un număr cât mare de oameni să şi le poate permite. Indesit este una dintre firmele care au astfel de produse în oferta lor, iar Indesit CAA 55 este o combină mai ieftină, însă cu performanţe foarte bune pentru acest nivel.

Design şi compartimentare

Acesta este genul de combină frigorifică pe care o uiţi destul de repede după ce o vezi în magazin. Cu alte cuvinte, este un model banal, având culoarea albă şi niciun element mai special, singurul lucru care o diferenţiază de oricare al produs este sigla firmei de pe uşă. Totuşi, cum nu are decât 174 cm, este mai uşor de manevrat şi cântăreşte mai puţin, fiind mai simplu de transportat. Odată cu înălţimea mai redusă, vine însă, şi un volum ceva mai mic. Aşadar, modelul Indesit CAA 55 are doar 234 l, fiind diferenţiat de un frigider obişnuit, mai mult de dispunerea celor două compartimente (adică are congelatorul în partea de jos), decât de volumul lui.

Indesit CAA 55 interior

Chiar şi aşa însă, compartimentarea este una decentă. Deşi micuţ, de doar 150 l, frigiderul are două rafturi din sticlă, compartimentul pentru legume şi fructe şi încă trei rafturi pe uşă. Aşadar, spaţiul există şi pentru o familie cu maxim trei membri, în mod normal nici nu ar fi nevoie de mai mult. Congelatorul chiar mai aduce câte un plus, fiind mult mai mare decât ne-am fi aşteptat. Acesta are 84 l şi chiar vine cu patru compartimente, adică spaţiul este mai mult decât suficient.

Indesit CAA 55 exterior

Funcţii şi tehnologii

Aşa cum spuneam, modelul Indesit CAA 55 nu este unul care să atragă atenţia prin design, dar o face foarte bine preţul la care se poate găsi. Nu doar că este unul dintre cele mai ieftine produse de acest gen de pe piaţă, dar nici nu este unul chiar atât de slab din punctul de vedere al dotărilor tehnologice.

În primul rând, partea de frigider beneficiază de un sistem de dezgheţare automată şi chiar dacă celebra funcţie No Frost lipseşte, cei de la Indesit au folosit un alt sistem, numit Static Automatic Control care face acelaşi lucru. Congelatorul nu are însă, şi el posibilitatea de a se dezgheţa automat, fiind necesară o intervenţie manuală. La o treaptă de trei nu se depune însă, chiar atât de multă gheaţă, lucru care face ca două dezgheţări pe an să fie de ajuns. Şi clasa energetică este bună, adică A+, ceea ce menţine consumul la 156 kw pe an.

 

Concluzii

Dacă luăm în considerare preţul şi tot ceea ce oferă Indesit CAA 55, chiar putem să spunem că este o afacere foarte bună pentru cei care nu au un buget prea mare la dispoziţie. Şi asta pentru că va fi foarte greu să găsiţi o combină care oferă atât de multe la un preţ atât de mic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.