Indesit BIAA 14P X: Nu este cea mai spectaculoasă, dar are plusurile sale importante

Indesit sunt o firmă de aparate electrocasnice foarte atractivă şi de cele mai multe ori reuşesc să ofere cumpărătorului ceea ce promit, adică un nivel de calitate mai mult decât rezonabil, la un preţ acceptabil, poate chiar scăzut, după anumite standarde. La fel se întâmplă şi în cazul combinei Indesit BIAA 14P X, un model care reuşeşte să atragă prin mai multe caracteristici, deşi nu este nici pe departe cel mai avansat produs din categoria sa şi nici măcar din oferta actuală a producătorului.

Design şi compartimentare

Din acest punct de vedere, modelul Indesit BIAA 14P X vine cu plusuri şi cu minusuri. În primul rând, trebuie remarcat faptul că arată grozav, având unul dintre cele mai bine create design-uri de pe piaţă. Este o combină care iese în evidenţă, foarte elegantă, deşi nu vine cu foarte multe elemente deosebite. Cu siguranţă însă, ajută foarte mult faptul că este din inox, cu intervenţii minimaliste pe uşă (a se citi doar cu sigla firmei). Pe de altă parte, la 200 cm cât are în înălţime, combina devine greu de manevrat în spaţiile mici şi foarte greu de băgat în casă (mai ales când stai la etajele superioare). Aşa că înainte de a cumpăra, asigură-te că ai loc pentru manevre, dar şi oameni suficienţi pentru transport.

Indesit BIAA 14P X interior

În interior lucrurile stau aşa cum oricine s-ar aştepta. Aparatul are 330 de litri, iar dintre aceştia, 240 sunt ai frigiderului. Aici, totul se prezintă în cel mai clasic mod cu putinţă, acesta având patru rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe, dar şi alte câteva rafturi pe uşă. Din păcate, lipseşte fix suportul pentru ouă, ceea ce pentru unii ar putea să reprezinte o problemă. Congelatorul este şi el bine compartimentat, având trei spaţii distincte protejate de uşi şi un volum total de 90 l.

Indesit BIAA 14P X exterior

Tehnologii şi funcţii

Fără să fie un model extrem de avansat din punct de vedere tehnic, Indesit BIAA 14P X este un aparat bun, care se remarcă, în special, prin sistemul automat de dezgheţare al frigiderului (care nu este dublat şi de unul pentru congelator, dar asta e). În plus, controlul este unul mecanic şi foarte intuitiv şi din câte am văzut, la un nivel de 3 unităţi din 5 chiar se răceşte foarte bine, nefiind nevoie de mai mult. În final, nu se poate să nu amintim şi de clasa energetică, adică A+, aceasta aducând cu ea un 282 kw/an (foarte redus, date fiind dimensiunile). Şi, ca un minus, aparatul scoate nişte zgomote în timp ce funcţionează. Acestea sunt însă normale, dar pentru un proprietar care se sperie mai uşor, el ar putea să pară că nu funcţionează bine, deşi nu este cazul.

Concluzii

Deşi, putea să fie un pic mai modern, Indesit BIAA 14P X este un aparat de calitate, cu multe puncte pozitive. În plus, are un raport calitate preţ excelent şi consumă puţină energie electrică.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.