Hotpoint XH8 T2O XZH, combină frigorifică recomandată

Hotpoint au o gamă foarte variată de aparate frigorifice şi chiar ai de unde să alegi. Frigidere, combine şi chiar modele side by side, mai mici şi mai mari, scumpe sau ieftine, acestea se prezintă ca fiind unele dintre cele mai bune de pe piaţă.

Astăzi prezentăm Hotpoint XH8 T2O XZH. O combină frigorifică cu multe dotări care se poziționează deasupra multor modele rivale. Vezi de ce mai jos.

Hotpoint XH8 T2O XZH review

Design şi compartimente

Pentru că factorul vizual este important atunci când îţi alegi combina, Hotpoint au decis să pluseze un pic la acest capitol.

Are un exterior cu aspect inox de calitate și un display digital bine poziționat cu comenzi facile.

Volumul interior este suficient pentru depozitarea alimentelor unei familii obișnuite. Hotpoint a completat acest model cu toate accesoriile de care ai putea avea nevoie. Există suport de ouă, suport pentru sticle, compartiment pentru fructe și legume și suport de gheață.

Frigiderul are 235 l şi patru rafturi, care la prima vedere pot să pară destul de multe. Cum ele pot fi însă scoase, aceasta nu reprezintă nici pe departe o problemă.

Congelatorul are 105 l şi trei compartimente, dispunerea sa fiind una clasică.

Funcţii şi tehnologii

Ca dotări, combina oferă destul de multe, începând cu sistemul full No Frost care elimină formarea particulelor de gheață în interiorul celor 2 compartimente.

Funcţia multiflow de circulaţie a aerului este utilă şi mereu binevenită, iar sistemul cu molecule de oxigen ajută la păstrarea prospeţimii alimentelor şi la eliminarea bacteriilor.

Sistemul de răcire este eficient pe toate zonele, fantele de răcire fiind bine poziționate în interiorul frigiderului.

Nivelul de zgomot este foarte scăzut, de fapt unul minim pentru astfel de produse – doar 38 db.

Nu în ultimul rând, clasa energetică A++ aduce cu sine un consum de sub 300 KW pe an, foarte bun pentru o astfel de combină frigorifică.

Concluzie

Avem o combină frigorifică care se îndreaptă spre zona premium. Are o capacitate decentă și nivel de zgomot redus. Interiorul este unul bine gândit și deloc anost. Poți depozita orice fel de aliment sau vas prin repoziționarea după gust a rafturilor interioare. Mânerele exterioare nu sunt pe placul nostru deoarece ocupă un spațiu  inutil, dar cumva completează exteriorul acestui produs.

Prețul nu este mic dar nici foarte mare dacă îl comparăm cu modele similare de la Bosch de exemplu.

Ca și concluzie, o combină frigorifică pentru cei care au ceva mai multe pretenții de la electrocasnice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.