Hotpoint XH8 T2I W review

Niciodată nu se poate spune că simplitatea ar fi un lucru rău. Totuşi, uneori aceasta vine cu un preţ şi este alegerea ta dacă merită sau nu să fie plătit.

Hotpoint XH8 T2I W este un aparat simplu în aparenţă, dar destul de complex pentru a-ţi oferi motive suficiente pentru a te uita la el. Aşadar, să vedem mai îndeaproape ce oferă acest model şi care ar putea să fie minusurile sale (până la urmă, niciun aparat nu este perfect).

Design şi compartimentare

Aici ar fi primul lucru mai puţin inspirat. Adevărul este că ne-am cam săturat de combine albe şi aceasta nu este deloc diferită. Poate că în cazul unui aparat ieftin se poate trece cu vederea, dar modelul de la Hotpoint nu este chiar unul pentru cei cu buget redus. În rest, nu se poate spune că aparatul nu arată decent, dar rămâne acest aspect mai puţin satisfăcător.Hotpoint XH8 T2I W deschis

Cât despre volum, plângerile sunt mai puţine. Modelul este unul relativ încăpător şi, pentru o familie nu foarte numeroasă, se va dovezi a fi mai mult decât perfect. Volumul său este mediu, pentru că nu putem spune în niciun caz că 340 l este puţin.

Chiar putem adăuga că partea de congelator este mare, ajungând până la 105 l, ceea ce oferă spaţiu suficient pentru congelarea alimentelor în cele trei compartimente.

Partea de frigider este una medie, de 235 l. Aceasta ar putea să fie de ajuns pentru orice familie care nu depăşeşte numărul de membri amintit mai sus sau pentru cei care nu ţin prea multe alimente, dar, dacă vrei ceva în plus, te poţi îndrepta spre alte modele Hotpoint.

Nu în ultimul rând, frigiderul este împărţit prin patru rafturi din sticlă şi acestea ar putea să fie destul pentru el.Hotpoint XH8 T2I W inchis

Funcţii şi tehnologii

Fiecare dintre cele două compartimente se dezgheaţă automat, deci, din acest punct de vedere, pot sta liniştit. De asemenea, o funcţie extrem de importantă este cea Full No Frost.

Datorită acesteia, cantitatea de gheaţă era oricum extrem de scăzută şi consumul de energie electrică devenea şi el mai mic. Combina are şi un motor de tip inverter, care scade şi el consumul.

În general, producătorii spun că aparatul răceşte extrem de eficient şi în practică asta se poate vedea destul de uşor.

Clasa energetică, pentru a reveni la ea, este A++. Hotpoint afirmă că al lor model consumă undeva în jurul a 273 KW/an, un număr extrem de redus dat fiind volumul care nu este chiar unul mic.

Concluzii

Hotpoint XH8 T2I W nu este cel mai bun aparat frigorific al firmei. Cel mai probabil, nici nu şi-a propus să fie, dar asta nu înseamnă că nu ar putea să se afle destul de sus pe lista de posibile achiziţii.

Până la urmă, oferă cam toate caracteristicile pe care ar trebui să pui accent când îţi cauţi un nou frigider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.