Hotpoint ENXTY19222XFW: un frigider imens

Fiecare frigider este unic în felul său. Iar unele modele de la Hotpoint aduc nişte elemente deosebite, ceea ce le face cu atât mai interesante pentru un cumpărător. Asta nu înseamnă că ele fac parte din categoria celor mai ieftin aparate de pe piaţă, dar, fără îndoială, un model precum Hotpoint ENXTY19222XFW merită investiţia, mai ales cum ea nu este nici chiar atât de mare.

Design şi compartimentare

Orice frigider porneşte din start cu un dezavantaj în comparaţie cu o combină, având congelatorul mai mic. Dar modelul de faţă are avantajul de a se bucura de un design cât de cât modern, care reuşeşte să îl scoată în evidenţă.

Este argintiu, are un afişaj digital destul de mare şi nu este foarte înalt, putând să fie folosit de oricine (şi de copii), chiar şi dacă vorbim despre utilizarea congelatorului.hotpoint enxty19222xfw deschis

Apoi, volumul este foarte mare, deşi acest lucru provine în special din mărimea frigiderului.

Aparatul are în total 472 l, din care 390 l sunt lăsaţi pentru refrigerare şi 82 l pentru congelare.

Este adevărat că, pe de-o parte, diferenţa este mare şi că, dacă vrei să ţii foarte multe alimente la congelator, există aparate mai bune.

Pe de altă parte, dacă te interesează mai mult partea de frigider, trebuie să ştii că vei avea parte de patru rafturi din sticlă, suport pentru sticle şi un compartiment foarte mare pentru legume şi fructe.

Congelatorul este împărţit şi el tot printr-un raft, ceea ce este ok, dat fiind faptul că e mai mic.hotpoint enxty19222xfw inchis

Funcţii şi tehnologii

În primul rând se remarcă prezenţa sistemului de răcire full no frost pentru ambele compartimente. Asta înseamnă că nu apar depuneri de gheaţă, dar şi că răcirea va fi mai eficientă decât la modelele care nu au aşa ceva.

Nu în ultimul rând, sistemul de dezgheţare este automat, deci nu trebuie să pierzi timp şi cu aşa ceva.

De asemenea, frigiderul beneficiază şi de câteva tehnologii mai puţin spectaculoase la prima vedere, dar foarte moderne şi utile. Răcirea se face uniform, mulţumită unui sistem de circulaţie a aerului care duce valurile reci în fiecare colţ al frigiderului şi îl recirculă pentru a menţine o temperatură constantă.

Apoi, pentru siguranţa alimentelor, pereţii sunt îmbogăţiţi cu ioni de argint, care le vor ţine pe acestea proaspete timp mai îndelungat.

În final, trebuie să terminăm cu clasa energetică. Frigiderul se află în categoria A+. Nu are un consum deosebit de mic, dar, una peste alta, este relativ econom, mai ales pentru un model atât de mare.

Concluzii

Hotpoint ENXTY19222XFW este mai mult decât un frigider imens, deşi prima oară asta vei vedea la el.

Este şi unul foarte modern şi, chiar dacă mai avea un pic până să fie numit cu adevărat premium, preţul său este pe deplin justificat de nivelul de calitate. Iar dacă îl cumperi la reducere, nu ai ce să regreţi la alegerea făcută.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.