Hotpoint ENXTMH 19212 F, o soluţie bună pentru cei care îşi doresc un frigider foarte încăpător

Aşa cum ne-am obişnuit, frigiderele de la Hotpoint sunt unele dintre cele mai mari de pe piaţă. Astfel, ele reuşesc să devină mai utile decât o combină normală, cel puţin pentru cei care apreciază aparatele frigorifice foarte încăpătoare, chiar dacă preţul lor nu se deosebeşte foarte mult de al acestora. Asta nu înseamnă că fiecare model este dublat şi de un design foarte atractiv (aşa cum am mai văzut la firmă), dar cel puţin oferă destul de multe din cel puţin un punct de vedere important.

Design şi compartimentare

Deşi Hotpoint au şi câteva frigidere cu un design mai high tech, nu se poate spune că modelul de faţă face parte din categoria acestora. Dincolo de volum, discutăm despre un aparat mai simplu, dar în niciun caz neelegant. Arată bine în orice bucătărie, culoarea albă fiind una clasică pentru orice frigider. Şi, până la urmă, o problemă mai mare ar putea să fie cea de a-i găsi loc decât cea pusă de aspectul lor clasic.

Aşadar, la 465 l chiar putem spune că frigiderul este unul extrem de încăpător. Nu cel mai mare al firmei, dar situat destul de mult pentru media pieţei. Şi, chiar dacă frigiderele nu au congelatoare prea mari, acesta, la 101 l câţi are, rivalizează cu orice combină fără nicio problemă. În plus, compartimentarea cu două rafturi este ok, deşi se putea ceva un pic mai distins. Partea de refrigerator are 355 l, fiind cu adevărat mare şi permiţând stocarea unui număr extins de alimente. Aceasta este împărţită prin intermediul a trei rafturi din sticlă, are şi compartiment pentru legume şi fructe şi trei rafturi pe uşă, deci totul este la locul lui.

Funcţii şi tehnologii

Frigiderele mari şi avansate tehnologic sunt, de cele mai multe ori, şi foarte scumpe. Modelul de faţă nu este chiar atât de costisitor, dar nici dotările sale nu se ridică la un nivel premium. Dar sunt pe aproape. Diferenţa faţă de un model ieftin se vede pentru că discutăm despre un sistem full no frost şi dezgheţare automată. Deja sunt nişte dotări clasice pentru toate aparatele de clasă medie, dar nici nu pot fi ignorate atunci când ele apar. Un alt aspect care demonstrează că producătorii au trebuit să taie pe ici pe colo pentru a păstra preţul la un nivel decent este clasa energetică. A+ nu este una rea, dar multe dintre aparatele de la Hotpoint se prezintă un pic mai bine. Nu în ultimul rând, aparatul fiind mare, acesta va putea fi un consumator important.

Concluzii

Hotpoint ENXTMH 19212 F poate fi pentru mulţi o soluţie fiabilă pentru că are un raport calitate preţ bun şi un volum mare, de care puteţi profita. Nu este cel mai modern, dar nici nu avea nevoie să fie, pentru că are alte calităţi ce pot să fie apreciate de cumpărătorii care au cu adevărat nevoie de el.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.