Hotpoint ENBLH19221FW: o combină foarte mare, aşa cum doar această firmă poate oferi

Atunci când vine vorba de frigidere şi combine, Hotpoint este genul de firmă care mizează fie pe un design deosebit, fie pe un volum extrem. Este adevărat că există şi câteva aparate care îmbină foarte bine cele două categorii, dar majoritatea se află doar în una, deşi nu o neglijează complet nici pe cealaltă.

Hotpoint ENBLH19221FW face parte din această ultimă categorie. În principiu, este un aparat destul de modern, dar, în mod cert, cumpărătorii săi vor fi atraşi de volumul său ieşit din comun.

Design şi compartimentare

Pe piaţa aparatelor frigorifice, cele mai mari sunt de regulă frigiderele side by side.

Această combină vine şi infirmă regula, dovedind că şi un model mai obişnuit poate ajunge până la aproape 500 l (486 l, mai exact).

Aşadar, chiar dacă pe exterior nu există prea multe accesorii mai deosebite, parcă nici nu mai ai nevoie de ele pentru a fi convins de această combină (asta dacă îţi doreşti un aparat frigorific de dimensiuni mari).

În plus, ea are aproape 2 m şi este foarte lat, deci trebuie să ai grijă şi să verifici dacă ai destul loc unde vrei să o montezi.Hotpoint ENBLH19221FW deschis

Aşa cum se întâmplă la orice combină, partea de frigider este mai mare, chiar foarte mare, având 302 l.

Este adevărat că nu are foarte multe rafturi, doar trei, dar la acestea se adaugă diferite compartimente pentru alimente proaspete.

Congelatorul este şi mare, de 148 l, dar are o dispunere mai clasică, venind cu trei compartimente.Hotpoint ENBLH19221FW inchisi

Funcţii şi tehnologii

Aici Hotpoint şi-au creat un stil la care nu renunţă chiar atât de uşor. Ei îşi dotează cam la fel majoritatea combinelor şi nici aceasta nu face notă discordantă. Aşadar, nelipsite sunt sistemele Full No Frost şi funcţia de dezgheţare automată.

Bineînţeles, acest lucru nu ar trebui să fie luat ca o critică, ba chiar din contră.

Este foarte bine că firma pune accent pe calitatea produselor şi că fiecare dintre ele vine cu astfel de dotări care fac parte din categoria premium. Apoi, ele dublează foarte bine volumul mare, reprezentând practic un nou motiv pentru a achiziţiona aparatul.

Oricât de modernă ar fi însă o combină, atunci când are un volum brut de 486 l, ar trebui să te aştepţi ca ea să consume destul de mult. În plus, aceasta face parte din clasa A+, ceea ce înseamnă că se putea şi ceva mai bine. Consumul anual trece oricum de 400 KW, aşa că factura va fi un pic încărcată.

Concluzii

Hotpoint ENBLH19221FW este un aparat imens, aşa că ar trebui să te aştepţi ca el să consume destul de mult şi să ocupe un spaţiu generos.

Este bine însă că este şi modern, aşa că întruneşte o bună parte din calităţile pe care ar trebui să le cauţi.

Acum apare şi discuţia referitoare la utilitatea sa. Nu toată lumea are nevoie de o combină de 486 l, dar, dacă ai, aceasta ar trebui să fie undeva în capul listei.

1 Comment
  1. la ce temperatura incepe sa raceasca.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.