Electrolux EN3611OOX: O combină frigorifică foarte eficientă din punct de vedere energetic

Mulţi dintre noi nu şi-ar putea închipui o bucătărie în care nu există un frigider sau o combină frigorifică, iar acest lucru este normal pentru că viaţa noastră ar fi total diferită fără existenţa acestor tipuri de aparate frigorifice. Iar atunci când dorim să achiziţionăm unul nou trebuie să ne orientăm atât în funcţie de buget, cât şi de nevoile pe care le avem. Dacă dorim să depozităm ceva mai multe alimente în frigider şi în congelator este bine să aruncăm un ochi peste oferta de combine frigorifice. Iar un astfel de produs este şi cel despre care vom vorbi în continuare, şi anume: Electrolux EN3611OOX.

Design şi compartimentare

Designul modelului Electrolux EN3611OOX este unul destul de obişnuit pentru un produs din categoria sa, dar cel mai important este faptul că arată bine şi poate oferi o notă de eleganţă oricărei bucătării în care ar ajunge. Culoarea inox este dată de materialul de construcţie, adică inoxul, iar acesta este anti-amprentă, lucru care va face fericite foarte multe gospodine, deoarece nu vor fi nevoite să stea toată ziua cu o cârpă în mână pentru a şterge urmele de pe combina frigorifică.

Electrolux EN3611OOX interior

Frigiderul are un volum de 226 de litri, iar congelatorului îi revin 111 litri, astfel că este suficient spaţiu de depozitare în ambele compartimente. Frigiderul este compartimentat cu ajutorul a trei rafturi, dintre care două sunt din sticlă securizată, iar cel de-al treilea este din metal şi este special realizat pentru depozitarea de sticle. Probabil că nu ar fi stricat încă un raft din sticlă securizată, dar chiar şi aşa aşezarea alimentelor este una destul de uşoară şi comodă. Mai găsim la frigider şi un compartiment pentru fructe şi legume care este împărţit în două, însă este foarte spaţios, dar şi trei suporturi care sunt plasate pe uşă şi sunt foarte folositoare pentru o depozitare mai uşoară a sticlelor şi borcanelor. Iar congelatorul este împărţit cu ajutorul a trei sertare, cel din mijloc fiind mai mare decât celelalte astfel că pot fi depozitate mai uşor alimentele ceva mai mari.

Electrolux EN3611OOX exterior

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică a produsului Electrolux EN3611OOX este una excelentă, A+++, iar consumul de energie electrică este de doar 159 kWh/an, acesta fiind foarte mic comparativ cu alte combine frigorifice de aceleaşi dimensiuni, dar din clase energetice inferioare.

Găsim sisteme de dezgheţare automate, atât pentru frigider, cât şi pentru congelator. Lumina LED din frigider asigură o vizibilitate foarte bună chiar şi în locurile care în mod obişnuit sunt mai întunecoase. Iar sistemul de LowFrost asigură proprietarul că nu vor exista depuneri de gheaţă pe pereţii interiori.

Concluzii

Combina frigorifică Electrolux EN3611OOX vine la un raport calitate preţ ok, punctul forte fiind cu siguranţă clasa energetică A+++ care îi asigură pe proprietari de faptul că vor economisi la factura de curent electric. Iar acest lucru înseamnă că banii daţi pe produs sunt unii bine investiţi şi că această investiţie, de fapt va fi recuperată în timp.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.