Electrolux EN3454MOX: Un model nu foarte mare, dar cu multe avantaje

Aparatele frigorifice de la Electrolux au un renume foarte bun, cel puţin la noi în ţara unde lumea îşi doreşte în general modele cât se poate de ieftine, dar care nu reduc nivelul de calitate pentru a ajunge la un preţ cât mai scăzut. Modelul despre care vom vorbi în cele ce urmează nu este, însă unul dintre cele mai ieftine de la producătorul său, deşi nu se poate spune nici că este unul extrem de scump. Electrolux EN3454MOX este, aşadar, o combină frigorifică de preţ mediu, dar avansată din punct de vedere tehnologic, ceea ce înseamnă că ar reprezenta o achiziţie bună pentru orice cumpărător.

Design şi compartimentare

Aparatul este unul cu exterior din inox anti-amprentă, aşa că aspectul său este foarte modern şi elegant. Acestea fiind spuse, nu cred că există vreun cumpărător care ar prefera un model alb în locul unuia din inox, pentru că, pur şi simplu, acestea din urmă arată mai bine. Şi dacă adăugăm în ecuaţie şi faptul că modelul vine cu un afişaj digital şi un sistem de control touch, calităţile design-ului cresc şi mai mult.

Electrolux EN3454MOX interior

Chiar şi aşa însă, nu este totul perfect. Asta pentru că, în comparaţie cu alte combine, Electrolux EN3454MOX este destul de micuţ, având un volum de “doar” 318 l, ceea ce nu îl face potrivit pentru o familie care are mai mult de trei membri. Dintre aceştia, frigiderul are 226 l. Nici împărţirea lui nu este cea mai bună, pentru că nu are decât două rafturi din sticlă, plus compartimentul pentru legume şi fructe (împărţit şi el în două), rafturile de pe uşă şi un suport pentru sticle.

Într-un mod contrar, congelatorul este chiar mare, având 92 l. Mai mult decât atât, acest spaţiu are şi el trei mini compartimente, fiecare cu o uşiţă din plastic.

Electrolux EN3454MOX consum

Funcţii şi tehnologii

Din acest punct de vedere, modelul Electrolux EN3454MOX recuperează foarte bine toate minusurile pe care le-am prezentat până acum. Asta pentru că vine cu sisteme moderne de funcţionare, aşa cum este TwinTech FrostFree cu FreeStore, care garantează un nivel perfect de umiditate, pentru ca alimentele să îşi păstreze gustul şi pe perioade mai mari.

Atât partea de congelator, cât şi cea de frigider au sisteme de dezgheţare automate şi dacă la acestea mai adăugăm faptul că modelul foloseşte tehnologia No Frost pentru ambele compartimente, oricine îşi poate da seama că vorbim despre un aparat destul de avansat. Nici clasa energetică nu se lasă mai prejos, modelul încadrându-se în categoria A++, ceea ce îl aduce la un consum anual de 240 kw.

Concluzii

Deşi, nu este un model perfect, Electrolux EN3454MOX merită să fie cumpărat pentru că vine cu multe tehnologii utile. Iar preţul său, nu cel mai mic posibil, este totuşi, unul rezonabil pentru calitatea arătată, iar acest lucru reprezintă încă un punct în plus.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.