Electrolux EN3453MOX, o combină frigorifică excelentă, la preţul corect

Ca orice firmă mare, Electrolux are modele foarte diverse din fiecare categorie de produse. La fel se întâmplă şi cu aparatele frigorifice, unde oferta lor variază de la modele simple şi foarte ieftine la unele de calitate mai ridicată, dar în schimbul cărora se şi plăteşte mai mult. Din această ultimă categorie face parte şi Electrolux EN3453MOX, o combină care arată bine şi este suficient de bine dotată din punct de vedere tehnologic pentru a fi o ţintă.

Design şi compartimentare

Combina arată foarte bine, beneficiind de un exterior din inox care îi oferă un aspect premium pe măsura calităţilor. Aşadar, pentru cei care îşi doresc o bucătărie modern echipată, ea reprezintă o posibilitate foarte bună, mai ales cum nu este nici foarte scumpă, nu în comparaţie cu alte aparate din aceeaşi clasă.

Electrolux EN3453MOX interior

Volumul total al combinei este 318 l. Fără să fie cea mai mare nici măcar printre modelele asemănătoare, cu două uşi, aceasta este totuşi destul de spaţioasă pentru a nu dezamăgi niciun cumpărător obişnuit. Frigiderul este unul de mărime medie, de 226 l. Acesta este în schimb bine compartimentat, având trei rafturi din sticlă şi compartiment pentru legume şi fructe. Există şi trei rafturi pe uşă, partea mai puţin bună fiind că raftul mare nu este suficient de înalt pentru a ţine şi sticle de 2 litri, acestea trebuind să fie puse pe grătarul special pentru sticle, lucru care însă mai reduce din spaţiul normal.

Congelatorul este însă ceva mai mare decât media, având 92 l, împărţiţi şi ei în chiar trei compartimente.

Electrolux EN3453MOX consum

Funcţii şi tehnologii

Modelul se remarcă în primul rând prin prezenţa tehnologiei No Frost atât pentru congelator, cât şi pentru frigider. La Electrolux aceasta se numeşte TwinTech FrostFree, dar în spatele numelui mai complicat se află aceeaşi tehnologie prezentă la fiecare aparat frigorific modern şi care vrea să se încadreze în clasa premium. Aşadar, nu se mai depune gheaţa şi nici nu mai este nevoie de dezgheţare, proces care nu ia foarte mult timp, dar este destul de enervant pentru a nu-i duce lipsa.

Pe lângă aceasta, alte funcţii interesante sunt action cool şi action freez, adică răcire şi congelare rapidă, foarte utile când vrei ca astfel de procese să se desfăşoare într-un timp mai scurt.

Al doilea punct de atracţie este clasa de eficienţă energetică, A++, una foarte bună, mai ales dacă luăm în considerare preţul scăzut pentru o astfel de dotare. Într-un an, combina ajunge să consume 240 KW, adică mai puţin cu 80 sau 90 KW în comparaţie cu un model la fel de mare, dar din clasa A+.

Concluzii

Din majoritatea punctelor de vedere, Electrolux EN3453MOX ar fi o achiziţie foarte bună, cu multe avantaje şi cu un preţ excelent. În plus, arată şi bine, putând spune despre ea că reprezintă un pachet complet, care merită cumpărat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.