Electrolux EJ2801AOX2: Un frigider eficient şi silenţios

Chiar dacă uneori nu avem neapărată nevoie de un frigider în casă, asta nu înseamnă că lucrurile stau tot timpul aşa. Chiar dacă obişnuim să mâncăm mai mult în oraş, uneori se întâmplă să cumpărăm şi anumite alimente care au nevoie să fie depozitate într-un spaţiu frigorific şi prin urmare trebuie să avem şi un frigider în casă. Dar, dacă îl utilizăm atât de puţin este de preferat să ne achiziţionăm unul care să fie mai mic, iar pe lângă faptul că vom plăti mai puţin la achiziţionare, putem să economisim ceva bani şi la factura de energie electrică. Iar un model potrivit pentru cei care au asemenea nevoi este şi Electrolux EJ2801AOX2, despre care vom vorbi în continuare.

Design şi compartimentare

Designul frigiderului Electrolux EJ2801AOX2 este unul care atrage privirea, chiar dacă nu se poate spune că aduce un element de noutate, dar este plăcut şi poate fi integrat cu uşurinţă în foarte multe bucătării. Culoarea argintie este dată de inoxul utilizat în construcţia aparatului frigorific. Iar acesta este anti-amprentă, astfel că nu veţi fi nevoiţi să staţi să curăţaţi frigiderul de fiecare dată când puneţi mâna pe el.

Electrolux EJ2801AOX2 interior

Acest model dispune de două uşi, astfel că frigiderul şi congelatorul sunt separate, primul având o capacitate de 215 l, iar cel de-al doilea de 50 de l. Astfel că spaţiul este suficient chiar şi pentru cei care obişnuiesc să facă multe cumpărături.

Congelatorul este împărţit cu ajutorul unui raft din metal, astfel că alimentele pot fi depozitate cu mai multă uşurinţă. Iar frigiderul are parte de trei rafturi din sticlă securizată, dar şi de un compartiment de fructe şi legume. Pe lângă acestea se mai adaugă şi cele patru suporturi de pe uşa care va ajuta în a depozita sticlele şi borcanele pentru a avea mai uşor acces la ele.

Electrolux EJ2801AOX2 exterior

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică a frigiderului Electrolux EJ2801AOX2 este A+, aceasta putea fi chiar un pic mai bună, dar chiar şi aşa te poate ajuta să economiseşti energie electrică şi prin urmare bani, în comparaţie un aparat similar, dar care are clasă energetică A, acest aparat consumând aproximativ 242 kWh/an.

La frigider găsim un sistem automat de dezgheţare, acesta reprezentând un plus, dar din păcate nu îl găsim şi la congelator. Dar acesta câştigă prin faptul că are un sistem care ţine o temperatură constantă în interior, lucru care face ca alimentele congelate să reziste foarte mult timp.

Nivelul de zgomot este unul bun de 40 de dB, astfel că nu ar trebui să aveţi probleme cu acest frigider, chiar dacă sunteţi mai sensibili la zgomote.

Concluzii

Acest frigider Electrolux EJ2801AOX2 vine la un raport calitate preţ ok, designul este unul destul de obişnuit pentru categoria sa, dar acest lucru nu îl împiedică să atragă atenţia, acest lucru fiind realizat, mai ales, prin culoarea argintie dată de inox. Nu are funcţii de ultimă generaţie, dar îşi face treaba bine şi este un produs foarte bun pentru cei care îşi doresc un frigider simplu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.