Beko GNE114612X, un side by side cu un design aparte

Atunci când îţi utilezi bucătăria sau îţi doreşti o schimbare în aceasta vei ajunge şi în momentul în care vei dori o nouă combină frigorifică, iar în funcţie de buget de vei orienta înspre o anumită gamă. Şi dacă bugetul ţi-o permite poţi să începi căutarea unui aparat frigorific side by side. Iar o opţiune asupra căreia merită să îţi apleci atenţia este aparatul frigorific side by side Beko GNE114612X.

Design şi compartimentare

Designul acestui frigider side by side este unul minimalist, simetric, care nu îţi va încărca vizual bucătăria, iar acest lucru poate fi considerat chiar un mare atu de cei care nu sunt adepţii electrocasnicelor cu aspect încărcat. Culoarea acestui frigider side by side este inox, iar asta, alături de minimalismul designului, va da o notă elegantă bucătăriei dumneavoastră.

Beko GNE114612X exterior

Acesta are patru uşi, două pentru frigider şi două pentru congelator, pe uşa din stânga a frigiderului se află şi afişajul LCD. Capacitatea totală a acestui frigider side by side este de 540 de litri dintre care 385 l îi revin frigiderului, iar restul de 155 l sunt ai congelatorului. Frigiderul dispune de două rafturi din sticlă la care se adăugă şi compartimentul pentru fructe şi legume care este unul foarte încăpător, iar în plus mai există şi cele 6 rafturi pentru uşă. Congelatorul are doar 4 compartimente, dar cu toate acestea este spaţiu suficient pentru a păstra o cantitate destul de mare de mâncare congelată, deci nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu acest aspect.

Beko GNE114612X date consum

Funcţii şi tehnologii

Acest frigider side by side stă foarte bine în ceea ce priveşte numărul de funcţii pe care le are. Acesta are protecţie antibacteriană, aceasta aflându-se în garnitură de la uşa care conţine o soluţie antibacteriană specială ce previne apariţia bacteriilor. De asemenea există şi un filtru anti-mirosuri ce duce la eliminarea mirosurilor neplăcute din interiorul aparatului, iar acest lucru ajută şi la micşorarea posibilităţii de a se contamina unele produse cu mirosul altora. În plus există şi funcţia de ionizare care neutralizează bacteriile care duc la formarea mirosurilor neplăcute şi la deteriorarea mai rapidă a alimentelor, astfel frigiderul menţinându-se curat, iar perioada de prospeţime a alimentelor va creşte.

Frigiderul side by side de la Beko dispune şi de tehnologia NeoFrost, care are în componenţă sistemele Active Dual Cooling şi No Frost, face că dumneavoastră să aveţi în permanenţă controlul asupra temperaturii atât din frigider, cât şi din congelator, cele două fiind setate în mod separat. Şi veţi avea mai puţin de muncă în momentul în care veţi dori să îl decongelaţi pentru că sistemul No Frost nu permite gheţii să se depună pe pereţii aparatului.

Clasa energetică din care face parte acest frigider side by side este A+, poate nu chiar cea mai bună de pe piaţă, dar este acceptabilă, iar cei 455 kW consumaţi pe an nu sunt foarte mulţi. Pentru a vă ajuta să economisiţi, frigiderul are un semnal sonor care se porneşte atunci când ţineţi uşile deschise mai mult de un minut. Controlul este unul digital care vă permite să faceţi toate setările separate pentru frigider şi pentru congelator, acest lucru fiind de mare ajutor dacă doriţi să dispuneţi de o putere mai mare de răcire în unul din cele două compartimente.

Concluzii

Este un frigider side by side care încântă prin designul său minimalist şi elegant şi care este dublat de funcţiile de care dispune, astfel devenind un produs ce merită atenţia atunci când te afli în căutarea unui nou aparat frigorific.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.