Arctic ANK356-4+: o combină foarte ieftină pentru mărimea ei

Arctic vin cu o nouă combină de capacitate mare şi preţ foarte bun, dar la ei asta este deja ceva obişnuit. Aşadar, dacă ţii la buget şi nu cauţi un aparat de ultimă generaţie, dar nici nu te mulţumeşti cu unul slab calitativ, poţi arunca o privire la Arctic ANK356-4+ şi cel mai probabil nu vei fi dezamăgit.

Design şi compartimentare

Nu sunt foarte multe lucruri de spus aici, pentru că modelul este unul cu adevărat clasic. Este un aparat în două uşi, cu mânere exterioare. Este însă şi unul foarte înalt, având 201 cm şi cântăreşte, de asemenea, destul de mult. Nu are afişaje de niciun fel şi nici panou de control electronic, este alb şi deci relativ banal. Dar caracteristicile unui aparat frigorific ar trebui să fie judecate în special după ce se găseşte în interior.

ANK356-4+ interior

Modelul are o capacitate mare, 331 de litri, dintre care doar 205 litri sunt alocați frigiderului. Acesta are trei rafturi ajustabile, din sticlă, încă patru suporturi pe uşă şi compartimentul pentru legume şi fructe. Are uşi reversibile şi garnitură antibacteriană, dar în afară de compartimentarea bună nu sunt foarte mult lucruri de spus.

Totuşi, dacă raportăm congelatorul la frigider, acesta este unul din modele cel mai bine echilibrate. Asta pentru că spaţiul pentru congelare are 105 l, deci este mare, cu mult mai mare decât al altor combine. Acesta nici nu este împărţit în mod clasic, având patru spaţii, fiecare cu uşa din plastic. În plus, vine şi cu o capacitate de congelare ceva mai mare, de 6 kg pe zi.

Funcţii şi tehnologii

Din păcate, volumul nu este dublat şi de nişte tehnologii foarte avansate, Arctic ANK356-4+ nefiind altceva decât un model standard. Dar este şi unul ieftin, deci acest lucru ar trebui să fie de înţeles. Aşadar, are un sistem de răcire clasic, deci tot va trebui să îl dezgheţi de vreo două ori pe an (deşi acest lucru nu ia foarte mult timp). Congelatorul vine şi cu o funcţie de super-congelare iar autonomia fără curent este de 18 ore. Nu în ultimul rând, aparatul are un nivel de zgomot de 43 db. Pentru unii probabil că nici nu se va auzi, dar mereu să găsesc şi sensibili (care ar fi deranjaţi şi de un zgomot de două ori mai mic).

Aşa cum ne-a obişnuit, Arctic vine cu o clasă energetică A+. Aparatul consumă până în 300 kw pe an, destul de puţin dată fiind mărimea sa.

Concluzii

Dacă vrei o combină foarte mare, la un preţ foarte bun, Arctic ANK356-4+ ar putea să fie o soluţie extrem de bună. Are 331 l, un congelator imens şi consumă decent. Am putea să o comparăm chiar cu Beko DBKEN326+, cu specificaţia că modelul este un pic mai modern, dar mai mic. Aşadar, şi Arctic ANK356-4+ merită încercată din plin, mai ales de cei cu un buget mai mic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.