Arctic ANK316+ frigider ieftin dar ok

Arctic este cunoscut ca fiind un producător care se adresează în special celor care nu au un buget ieșit din comun. Și, cu cât îți dorești un aparat frigorific de dimensiuni mai mici, cu atât poți găsi unul mai ieftin. Arctic ANK316+ este o combină destul de micuță, dar și foarte ieftină, așa că raportul calitate preț rămâne unul echilibrat.

Design și compartimentare

Până la urmă, nu te poți aștepta la prea multe de la una dintre cele mai ieftine combine frigorifice de pe piață. Iar aceasta nici nu surprinde prin aspect (și, până la urmă, nici prin funcții).

Arctic ANK316+ interior

Așa cum spuneam, volumul nu este foarte mare, doar 273 l. Spun asta doar pentru că există și combine duble, dar nici aceasta nu te lasă cu mâncarea pe afară.

Cele două compartimente sunt destul de echilibrate, frigiderul având un volum de 183 de litri și congelatorul jumătate, adică 90 l.

Frigiderul este compartimentat într-un mod clasic, având trei rafturi (din sârmă, dar acesta este prețul), compartiment pentru legume și fructe, plus trei suporturi pe ușă.

Ca majoritatea congelatoarelor, acesta are trei compartimente și o capacitate de răcire nu ieșită din comun, ci doar bună.

Arctic ANK316+ exterior

Funcții și tehnologii

 Are dotările de bază, termostat și un sistem de răcire relativ modern (a se citi că răcește bine și rapid și congelează la fel). Va trebui să îl dezgheți de câteva ori pe an, dar, să fim serioși, asta nu presupune un efort ieșit din comun.

Combina are însă și câteva avantaje.

În primul rand, nivelul de zgomot este unul redus.

Apoi, poate ceea ce contează și mai mult este clasa energetică.

Ca mai toate aparatele frigorifice ale firmei, și acesta face parte din categoria A+. Fiind și ceva mai mic, ajunge să consume foarte puțin. Mai exact, trece cu puțin peste 250 KW pe an, adică un număr foarte mic raportat la cele 365 de zile ale unui an.

Concluzii

Dacă vrei un aparat frigorific ieftin, acesta sau Arctic ANK305+ ar fi unele dintre cele mai bune alegeri, cel puțin dintre cele de la Arctic.

Arctic ANK316+ nu este o combină foarte complexă, dar nu toată lumea are nevoie de așa ceva. Pentru cei cu bani mai puțini, soluțiile oferite de firmele de la noi par să fie cele mai bune și nici aceasta nu face excepție.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.