Arctic ANK275+, combina mică şi ieftină, dar cu tot ce îi trebuie

Nu toată lumea îşi doreşte un frigider mare, aşa cum nu toată lumea are nevoie de unul. O persoană care locuieşte singură sau un cuplu tânăr se descurcă foarte bine cu un aparat de dimensiuni mai mici. În plus, poate că nici aspectul financiar nu îi avantajează, aşa că piaţa are nevoie şi de combine şi frigidere mai ieftine. Pentru asta există Arctic. Este adevărat că au şi modele mari şi moderne, dar varietatea nu strică, aşa cum o dovedeşte Arctic ANK275+, un model mai mic şi mai ieftin, dar foarte bun pentru unii cumpărători.

Design şi compartimentare

Aşa cum spuneam, acesta nu este deloc un model mare. Nu este nici prea înalt şi este de culoare albă. Aşadar, un aparat relativ banal, dar dat fiind preţul, nici nu te poţi aştepta la foarte multe, deci astfel de observaţii nu trebui să fie luate drept critici. Totuşi, combina vine cu mânere integrate şi are uşi reversibile, deci este destul de practică şi poate să fie montată oriunde. Să nu uităm că are doar 58 de kg, deci este relativ uşor de transportat, acesta fiind un beneficiu dacă stai la etaj.

Arctic ANK275+ interior

Volumul frigiderului este de 175 l. Nu este prea mult, dar pentru categoria de cumpărători care ar trebui să se afle în căutarea unui astfel de model, adică persoane care stau într-o casă cu maxim doi locatari, nici nu ar trebui mai mult. Spaţiul este dotat cu trei rafturi (din sârmă, este adevărat), cu un compartiment pentru legume şi fructe, dar are patru suporturi pe uşă, adică mai mult decât alte modele mai mari.

Congelatorul are un volum de 87 l, cu trei spaţii de depozitare. Capacitatea sa de congelare este de 3.5 kg pe zi, una normală printre produsele mai ieftine.

Funcţii şi tehnologii

Dat fiind preţul, este clar încă de la început că nu vom avea în faţă un model foarte avansat. Da, răceşte bine şi este extrem de util.

Congelatorul chiar vine cu funcţie de super-congelare, bună atunci când ai nevoie de ea. Uşă are garnitură anti-bacteriană şi termostatul permite reglarea temperaturii interioare. Dar toate acestea sunt dotări standard, pe care orice frigider din ziua de astăzi le are. Cu alte cuvinte, nu putem fi impresionaţi, dar nici nu reprezintă un punct în minus.

În plus, clasa energetică, A+ nu reprezintă decât normalul pentru un aparat de la Arctic. Aşadar, acesta va consuma destul de puţin, mai ales dacă avem în vedere şi faptul că este micuţ.

Concluzii

Atunci când nu ai un buget prea mare, variantele nu sunt numeroase. Pentru o astfel de situaţie recomandăm şi Electrolux EJ2301AOW2, un alt model micuţ şi ieftin. Dar Arctic ANK275+ este totuşi o combină ceva mai mare, deci are un avantaj în plus. Iar raportul calitate preţ este unul aproape imbatabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.