Arctic AK1M376NF+: combină mai mult decât decentă, cu un preţ excelent

Aparatele frigorifice de la Arctic nu contenesc să ne uimească datorită raportului excelent dintre preţ şi calitate.

Acestea fiind spuse, dacă nu vă aşteptaţi la nişte produse premium şi vă mulţumiţi cu mai puţin atunci când aveţi un buget mai redus, veţi observa că firma oferă, la unele produse cel puţin, surprinzător de multe avantaje. Acesta este şi cazul lui Arctic AK1M376NF+.

Design şi compartimentare

 Este un model comun, alb, cu mânere clasice şi nu foarte înalt. Nu iese în evidenţă prin nimic şi abia când te apuci să îl verifici şi să citeşti despre el începe să te impresioneze. Dar este bine că o face şi atunci.

Arctic AK1M376NF+ interior

Combina este una de volum mediu, mai exact de 318 l, ceea ce nu este rău pentru o familie cu trei membri.

Frigiderul are 219 l, nu prea mult, dar suficient. Acesta are rafturi din sticlă, în număr de trei, compartimente pentru legume şi fructe şi încă trei suporturi încăpătoare pe uşă.

În plus, volumul relativ mai mic al frigiderului este compensat de congelatorul mare, de 99 l. Acesta din urmă are tot 3 compartimente cu uşi din plastic şi o capacitate de congelare de 5 kg pe zi, ceea ce este normal pentru Arctic, dar spaţiul este extins.

Arctic AK1M376NF+ exterior

Funcţii şi tehnologii

Primul aspect care iese în evidenţă este prezenţa sistemului de răcire Full No frost, pentru ambele compartimente.

Acesta elimină formarea gheţii, deşi pentru acest aparat se putea să funcţioneze un pic mai bine.

În rest, avem un semnal de avertizare pentru uşa deschisă, garnitura antibacteriană şi un nivel de zgomot destul de redus, deci caracteristici clasice ale frigiderelor şi combinelor de la producătorul român.

Mai rămâne să discutăm despre clasa energetică, deşi din acest punct de vedere modelul nu se deosebeşte prea multe de celelalte ale firmei.

Acesta face parte din categoria A+, consumă un pic peste 300 kw pe an şi dat fiind că este destul de mare, se poate spune că se prezintă acceptabil din acest punct de vedere.

Concluzii

În comparaţie cu un model precum Bosch KGV39VW31, care oferă cam aceleaşi lucru, dar este totuşi mai modern şi un pic mai mare, Arctic AK1M376NF+. vine cu avantajul unui preţ cu adevărat imbatabil.

Acest model este unul dintre cele mai ieftine dacă ne raportăm la nivelul de calitate şi merită să fie avut în vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.